Join our team

 
Mind And Body Lab Jobs .png

Social medie Manager (Internship med mulighed for studenterstilling)

Har du flair for de nyeste trends på sociale medier og elsker du at producere engagerende content som skaber mening for mennesker, organisationer og samfund – så er det dig, som vi leder efter.  

Vi søger en SoMe Manager, som får ansvaret for Mind And Body Lab’s sociale medier og som har mod på at spille en central rolle i vores online strategi.

Stillingen er bred, selvstændig og fyldt med ansvar. Udover sociale medier, så får du også ansvaret for content creation. Det betyder blandt andet, at du skal kunne producere billeder og videomateriale i høj kvalitet og kunne skabe et visuelt og intelligent univers, som inspirerer og som giver mening.

Mind And Body Lab Jobs .png

Er du Mind And Body Lab’s nye børneyoga instruktør?

Elsker du at undervise børn og voksne, og kan du formidle yoga på en enkel og sjov måde - så er du den børneyoga instruktør som vi leder efter.

I vores smukke studie nær svaneMØLLen i København skaber vi nærvær for store og små – også de helt små som stadigvæk ligger inde i deres mors mave.

Flere af vores voksne medlemmer efterspØrger yoga for børn hos Mind And Body Lab, så du skal være med til at starte et helt nyt hold og koncept op - med hjælp fra os naturligvis.