Back to All Events

Yin Yoga Retreat: Marrakesh


  • Marrakesh Marrakesh (map)

Yin Yoga Retreat - Marrakesh
På dette yoga-retreat i Marrakesh kan du give dig selv omsorg, indre ro, genopladning og nærvær. Efter opholdet har du styrke til at komme igennem december måned.

Med 16 timers yin yoga og mindfulness vil du få nemmere ved at genskabe din indre styrke og harmonien mellem krop og sind. Du vil desuden styrke dit nærvær med dig selv og andre. Du vil føle velvære, sove godt om natten, få mentalt overskud samt en følelse af indre ro. Når Yin yogaen kombineres med en mindfuld praksis med fokus på åndedrættet, vil du føle dig afslappet, udrenset og opladet.

Program
Dag 1: Afrejse & Ankomst
Dag 2: Yin Yoga & Mindfulness
Dag 3: Fordybelse
Dag 4: Udflugt til Narakkesh by & Bazar
Dag 5: Yoga & tid til forkælelse
Dag 6: Afrejse

Tilmelding & pris
8.350 DKK
For yderligere information og reserver din plads
her

Hotel
Vi bor på Domaine de Tameslohte, en rigtig skøn oase 20 minutter fra Marrakesh´ centrum. Stedet har gode omgivelser til at dyrke yoga, en dejlig fredfyldt have, hvor man kan finde sin egen plet, og pool og jacuzzi. Du kan også spille petanque eller låne en cykel og udforske omgivelserne.

Oplev det lokale liv
Der er også mulighed for at opleve det lokale liv i Marrakesh og besøge den fineste og største souk (bazar) i Marokko. Her kan du gøre et godt fund til sig selv, købe lækre julegaver, så du kan komme hjem fyldt med både mentalt overskud og være på forkant med julegaveindkøbet.

Praktisk information
Prisen inkluderer: Flybilletter, indkvartering i Dobbeltværelse, morgenmad, frokost og aftensmad, 16 timers yin yoga og mindfulness med yogainstruktør, Mette Peoples, samt transfer mellem hotellet og lufthavnen.

Noter at eget Yoga-ustyr skal medbringes (klodser + måtte)

Rejser du alene
Vælg enkeltværelse i menuen. Rejser du alene og ikke bestiller enkeltværelsestillæg, vil du blive opkrævet enkeltværelsesgebyr hvis, der ikke er andre på rejsen, der ønsker at dele indkvartering. Flytider afhænger af tilgængelige pladser ved bookingtidspunktet.